Vyhľadávanie:

Pozvánka pre cyklistov

Pozvánka pre cyklistov

Klub turistov Víkend v spolupráci s Mestskými lesmi a.s. Košice organizujú 1. JARNÝ BIKERTEST. Uskutoční sa v nedeľu 13. apríla 2014 po cyklotrase z Čermeľa na Horný Bankov (zelená značka). Bližšie informácie o podujatí nám poskytol bývalý zamestnanec USSK, dlhoročný úspešný tréner cyklistiky v TJ VSŽ Košice Milan Brutovský:

"Jarné počasie je dobrou príležitosťou otestovať si po zimnom období v teréne svoju zdatnosť na bicykli. V lesoparku Čermeľského údolia organizujeme po prvý raz preteky, ktoré budú štartovať od 10.30 hod. v intervaloch jednotlivcov. Miesto štartu bude v Čermeli na vonkajšom Červenom brehu č. 4 - Urbánkova (zastávka MHD Letecká ulica). Na tomto mieste bude zároveň od 9.00 do 10.00 hod. prezentácia štartujúcich s poplatkom 1 euro. V tejto sume je zahrnuté občerstvenie (guľáš, čaj a pre účastníkov pripravujeme tiež tombolu). V mene organizátorov pozývam na toto naše športové podujatie všetkých záujemcov z radov zamestnancov. V železiarňach pracuje mnoho vyznávačov cyklistiky, o čom svedčí aj ich každoročná početná účasť na pretekoch firemných letných športových hier. Verím, že svojou účasťou podporia aj 1. JARNÝ BIKERTEST."

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...