Vyhľadávanie:

Pozvánka pre cyklistov

Pozvánka pre cyklistov

Klub turistov Víkend v spolupráci s Mestskými lesmi a.s. Košice organizujú 1. JARNÝ BIKERTEST. Uskutoční sa v nedeľu 13. apríla 2014 po cyklotrase z Čermeľa na Horný Bankov (zelená značka). Bližšie informácie o podujatí nám poskytol bývalý zamestnanec USSK, dlhoročný úspešný tréner cyklistiky v TJ VSŽ Košice Milan Brutovský:

"Jarné počasie je dobrou príležitosťou otestovať si po zimnom období v teréne svoju zdatnosť na bicykli. V lesoparku Čermeľského údolia organizujeme po prvý raz preteky, ktoré budú štartovať od 10.30 hod. v intervaloch jednotlivcov. Miesto štartu bude v Čermeli na vonkajšom Červenom brehu č. 4 - Urbánkova (zastávka MHD Letecká ulica). Na tomto mieste bude zároveň od 9.00 do 10.00 hod. prezentácia štartujúcich s poplatkom 1 euro. V tejto sume je zahrnuté občerstvenie (guľáš, čaj a pre účastníkov pripravujeme tiež tombolu). V mene organizátorov pozývam na toto naše športové podujatie všetkých záujemcov z radov zamestnancov. V železiarňach pracuje mnoho vyznávačov cyklistiky, o čom svedčí aj ich každoročná početná účasť na pretekoch firemných letných športových hier. Verím, že svojou účasťou podporia aj 1. JARNÝ BIKERTEST."

Ďalšie články

EÚ potrebuje odolné a silné podniky

Tesne pred začiatkom maďarského predsedníctva Európskej únie, ktoré začalo v júli, sa stretli v Budapešti európski zamestnávatelia združení v BusinessEurope, aby rokovali o konkurencieschopnosti a odolnosti európskych podnikov. Republikovú úniu zamestnávateľov reprezentoval na tomto stretnutí jej prezident Miroslav Kiraľavarga.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...