Vyhľadávanie:

Pozvánka pre hráčov bowlingu

Pozvánka pre hráčov bowlingu

Začiatkom septembra som sa ako člen ŠTK bowlingu na Východnom Slovensku zúčastnil s ďalšími organizátormi a rozhodcami tohto nového olympijského športu Letnej olympiády U. S. Steel Košice. Bol som nad mieru spokojný a príjemne prekvapený s prístupom súťažiacich, ktorí sa na jednotlivé hracie časy prezentovali presne podľa vypracovaného harmonogramu a dopomohli tak ku zdarnému priebehu tejto súťaže.

Mnohí svojimi výkonmi predčili aj takých hráčov, ktorí sa bowlingu venujú aktívne a pravidelne štartujú v majstrovských súťažiach, alebo sú členmi druholigových celkov. V našej bowlingovej herni na sídlisku KVP pravidelne uskutočňujeme turnaj ako pre registrovaných, tak aj pre neregistrovaných - rekreačných hráčov. Preto si dovolím pozvať na tento turnaj všetkých železiarov, ktorí by sa chceli v tejto hre zdokonaliť a v budúcnosti sa presadiť aj v rámci Slovenska, že majú jedinečnú možnosť. Už túto sobotu a nedeľu 14. - 15. októbra sa koná ďalšie kolo turnaja Cassovia Cup v bowlingu, kde pre víťazov máme pripravené hodnotné ceny.

Podmienkou účasti je prihlásiť sa u vedúceho súťaže a zabezpečiť si hrací čas na štyri kolá, čo trvá cca jeden a pol hodiny. Štartovné činí 400 korún, v ktorých je zahrnutý prenájom dráh. Prihlášky očakávam na mobile 0905 346 551, alebo na e-maile:juraj.adamcik@maad.sk. Teším sa na stretnutie s vami.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...