Vyhľadávanie:

Pozvánka pre vytrvalcov

Pozvánka pre vytrvalcov

V rámci tohtoročnej Východoslovenskej veľkej ceny vytrvalcov sa uskutoční už tento týždeň v nedeľu 3. apríla 2005 v Kysaku XXIII. ročník polmaratónu pod názvom Beh Hornádskou dolinou. Tieto preteky sú zároveň Memoriálom Rudolfa Dindu, so štartom o 14.00 h., ktorých trať vedie od Obecného úradu do Veľkej a Malej Lodiny a odtiaľ späť do Kysaku.

Organizátori vypísali odmeny pre prvých troch najlepších v cieli juniorov, junioriek, mužov a žien. Okrem toho budú vyhodnotení traja najlepší v troch vekových kategóriách mužov (40-49 r., 50-59 r., 60 a viac roční), a v dvoch kategóriách žien (35-49 r., 50 a viac ročné). V rámci Memoriálu Rudolfa Dindu budú na 4 km trati bojovať žiaci vo veku 13 - 17 rokov rokov.

Držiteľom traťového rekordu u mužov je János Bogár z Maďarska časom 1:09:18 h. a u žien Zlatica Semanová z LPG Barca v čase 1:28:08 h. Touto cestou sú na tento polmaratón pozvaní všetci členovia nášho bežeckého klubu BK Steel Košice, ako aj ostatní vytrvalci z radov zamestnancov železiarní, ktorí sa venujú rekreačnému behu.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...