Vyhľadávanie:

Pracovité ruky sa zídu aj v Klube Forresta Gumpa

Pracovité ruky sa zídu aj v Klube Forresta Gumpa

Dvadsať párov pracovitých rúk z radov dobrovoľníkov U. S. Steel Košice radi privítajú aj  v neziskovej organizácii Klub Forresta Gumpa na Užhorodskej ulici v Košiciach, ktorá prevádzkuje denný stacionár pre zdravotne znevýhodnenú mládež a dospelých. Práve tu už v minulých rokoch urobili železiari, najmä na úprave a zveľadení vonkajšieho areálu, kopu roboty. A je to na ňom aj vidieť, aj keď jeho úplnému skrášleniu ešte čo to chýba.

„Tešíme sa každej pomoci a podporu, ktorej sa nám dostalo  počas dobrovoľníckych dní už tri razy, si nesmierne vážime,“ uviedla riaditeľka neziskovej organizácie Lucia Tažíková. V tomto roku plánujú členovia a sympatizanti klubu Forresta Gumpa pustiť sa spoločne s hutníkmi do náteru vonkajšej kovovej konštrukcie chodbových okien, čistenia vnútorného dvora od náletových krovín, buriny a nelegálnej skládky či kosenia, hrabania a zametania vonkajšieho areálu. Na rad  príde aj skladanie záhradného nábytku a úprava terénu pred jeho osadením a tiež umývanie okien na prízemí.

A čo ak počasie nebude priať? I na to sa myslelo. Náhradnou pracovnou aktivitou bude náter  železnej konštrukcie chodby zvnútra a hygienický náter stien vnútorných priestorov stacionára.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...