Vyhľadávanie:

Prácu na chvíľu vymenili za futbalovú loptu

Prácu na chvíľu vymenili za futbalovú loptu

Dvanásty ročník medzinárodného turnaja v halovom futbale zorganizovala predposlednú novembrovú sobotu 23. 11. 2018 v športovom komplexe STARS v Třinci Základná organizácia OS KOVO Třinecké železiarne.

„Cieľom futbalového turnaja je nielen aktívna podpora športovania, ale zároveň aj upevňovanie a rozvoj odborárskej spolupráce, vzájomného poznávania a spoločenského zábavno-oddychového vyžitia,“ povedal pri otvorení turnaja predseda ZO OS KOVO Marcel Pielcs, ktorý turnaj spoločne s technickým riaditeľom Třineckých železiarní Henrykom Huczalom odštartoval.

Zúčastnilo sa na ňom dovedna osem futbalových tímov z Čiech, Slovenska a Poľska, ktoré boli rozdelené do základných skupín. Po zápasoch v skupinách, pokračoval turnaj semifinálovými zápoleniami  a napokon večer vyvrcholil veľmi vyrovnaným a kvalitou nabitým finále. Deväť košických futbalistov zo základných organizácií OZ KOVO U. S. Steel Košice združených v Rade odborov predviedlo atraktívnu kolektívnu hru s výborným pódiovým umiestnením - druhým miestom. Trofej si od organizátorov turnaja  Marcela Pielcsa a riaditeľa pre personalistiku a vonkajšie vzťahy Iva Žižku prevzal celý tím, ktorý viedol skúsený kapitán David Szwanczar. Najlepším strelcom turnaja sa stal premiérový účastník Viktor Čomor z nášho tímu, ktorý si tak ukoristil pamätnú individuálnu trofej.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...