Vyhľadávanie:

Pre našu firmu dve ceny

Pre našu firmu dve ceny

U. S. Steel Košice je na dobrej ceste

Vo štvrtok, 2. apríla, udeľovali v Bratislave Ceny Via Bona Slovakia za zodpovedné podnikanie a firemnú filantropiu za rok 2008. Naša firma si z desiatich cien odniesla hneď dve, a to Cenu za zodpovedný prístup k zamestnancom a Cenu za zapájanie zamestnancov do dobrovoľníckych podujatí. V silnej konkurencii 82 nominácií sa Nadácia Pontis, ktorá ceny udeľovala už po deviaty raz, a 20-členná odborná porota rozhodli oceniť dlhodobé úsilie U. S. Steel Košice pri hľadaní riešení na zvyšovanie zamestnanosti znevýhodnených sociálnych skupín, ako aj trvalý záujem podporovať komunitu prostredníctvom viacerých dobrovoľníckych podujatí.

Ako pri preberaní cien povedal viceprezident pre ľudské zdroje Martin Pitorák "poďakovanie patrí predovšetkým našim zamestnancom, ktorí neváhajú pomôcť a prichádzajú s novými nápadmi, ako zlepšiť fungovanie firmy i život v regióne". Viac informácií o ocenených spoločensky zodpovedných firmách nájdete na www.viabona.sk

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...