Vyhľadávanie:

Prečo študovať na FMMR TUKE?

Prečo študovať na FMMR TUKE?

To sa budeme príležitostne pýtať našich zamestnancov, ktorí sú bývalými alebo súčasnými študentami našej partnerskej Fakulty materiálov, metalurgie a recyklácie Technickej univerzity v Košiciach.

Dnes odpovedá Mgr. Andrea Egryová, hlavná manažérka nákupu železných rúd, ktorá v minulosti ukončila štúdium anglistiky a amerikanistiky na Prešovskej univerzite a teraz študuje popri zamestnaní na FMMR.

„Štúdium na FMMR určite odporúčam. Za necelé 3 roky štúdia nám naši vyučujúci odovzdali obrovské množstvo poznatkov nielen o tom, ako fungujú procesy v hutníckom priemysle v súčasnosti.  FMMR je jednoznačne fakulta, ktorá pozorne sleduje nové trendy a tieto informácie implementuje do procesu výučby. Spolupracuje taktiež s mnohými firmami ako akademický garant a pomáha v oblasti výskumu, vývoja a inovácií.
Pre mňa je najzaujímavejšie aktívne prepojenie teórie s praxou. Naši pedagógovia sa navyše aj živo zaujímajú o to, ako to, čo vyučujú, funguje u nás, v U. S. Steel Košice. A nebudem klamať, štúdium nie je vždy jednoduché, ale dá sa to zvládnuť aj vďaka bezproblémovej komunikácii s fakultou a jej spolupráci s našim zamestnávateľom.“

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...