Vyhľadávanie:

Pred jarnými prázdninami karneval

Pred jarnými prázdninami karneval

Olympiáda Deti našich zamestnancov sa mali i majú na čo tešiť. Najprv prišiel Mikuláš, potom mali prázdniny pred i po Vianociach a už sa nevedia dočkať na plánované jarné prázdniny. Medzitým dostanú od organizátorov Zimnej olympiády zamestnancov U. S. Steel Košice ďalší darček v podobe veľkého detského zimného karnevalu, ktorého 4. ročník sa uskutoční v sobotu 14. februára 2004 na Jahodnej.

Organizujeme ho opäť ako súčasť našej zimnej olympiády. Pre deti do 15 rokov pripravuje, podobne ako po predchádzajúce roky, umelecká agentúra Elán rôzne súťaže na snehu v lyžovaní, sánkovaní, boboch, snowboarde a karneval vyvrcholí súťažou karnevalových masiek. Pre všetky deti, nielen pre tých najlepších, ktorí sa dostanú na stupne víťazov, bude pripravené občerstvenie v podobe bagety a čaju. Okrem toho počas pretekov dostanú účastníci podujatia sladkosti a po skončení karnevalu sa už tradične uskutoční detská zimná diskotéka. Počas nej vystúpia aj niektoré spevácke talenty.

Podmienkou účasti detí na karnevale je povinnosť ich rodičov (členov i nečlenov OZ Metalurg) prihlásiť svoje ratolesti už od 12. januára 2004 v jednotlivých DV OZ Metalurg, kde obdržia vstupenky pre deti i rodičov. Vstupenky majú dve časti. Jedna polovica bude slúžiť na občerstvenie a druhá časť bude vlastne permanentka na detské lyžiarske vleky. Tú budú mať deti pripnutú na viditeľnom mieste na oblečení. Vstupenky obdržia rodičia pre seba i svoje deti zadarmo, uzávierka prihlášok je v stredu 11. februára 2004. Doprava účastníkov na detský zimný karneval do lyžiarskeho strediska na Jahodnej je individuálna.

Začiatok karnevalu je o 10.00 hodine a zo skúseností z minulých ročníkov sa predpokladá koniec tejto akcie okolo štrnástej hodiny, respektíve do vyčerpania zásob cukroviniek a občerstvenia. Deti, ktoré aktívne lyžujú, budú môcť využívať detské vleky do 16.00 hodiny.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...