Vyhľadávanie:

Predajcovia vyhodnotili súťaž z podujatia Family Safety Day

Predajcovia vyhodnotili súťaž z podujatia Family Safety Day

Ako si deti poradili s názvom pre radiátor

Ak ste sa počas tohtoročného podujatia Family Safety Day – Kde pracuje môj otec, moja mama? pristavili v stánku s našimi firemnými výrobkami, určite ste nemohli prehliadnuť dva farebné radiátory s nezvyčajnou úpravou, obrázkami na čelnej ploche. Vaše deti sa mohli pritom zapojiť do súťaže a vymyslieť pre tento originálny radiátor názov. Ako sa im darilo a kto získal ocenenie, informoval Vladimír Vavrík z útvaru Generálneho manažéra predaja pre radiátory a rúry.

• Radiátory s potlačou bezpochyby pútali pozornosť. Prezraďte nám o nich niečo viac.

Radiátor KORAD s voliteľnou grafikou na hladkej čelnej ploche vyvinuli zamestnanci U. S. Steel Košice v snahe lepšie čeliť náročnej trhovej konkurencii. Zákazník si bude môcť zvoliť ľubovoľnú grafiku – môže ňou byť akýkoľvek obrázok v digitálnom formáte, ktorou môže podčiarknuť jedinečnosť svojho interiéru. Originálny radiátor sme prvýkrát predstavili verejnosti práve na podujatí Family Safety Day. Zúčastnené deti sme požiadali, aby nám pomohli doplniť to posledné, čo výrobku chýba - chytľavý a výstižný názov tejto verzie radiátorov KORAD.

• Ako sa deti zhostili svojej úlohy?

Zadanie to bolo iste neľahké. Všetci sme boli veľmi zvedaví, ako sa mladí tvorcovia popasujú s úlohou, ktorá by patrila skôr skúseným profesionálom z oblasti marketingu a reklamy. Prvé prekvapenie sa zrodilo hneď pri otvorení hlasovacej urny, do ktorej deti vhadzovali lístky s návrhmi. Bolo tam 70 vyplnených lístkov! Oveľa viac, než sme vzhľadom na náročnosť súťaže čakali. Druhé veľké prekvapenie nastalo pri čítaní názvov. Všetkých nás veľmi milo udivila fantázia a nenapodobiteľná detská tvorivosť. Nápadité a neraz aj vtipné návrhy prezrádzali, že talent našim deťom naozaj nechýba.

• Vybrať tie naj preto určite nebolo jednoduché.

Výber víťazných návrhov prebiehal v úplnej anonymite. Ako mi prezradili viacerí členovia komisie, vybrať len tri víťazné názvy z toľkých skvelých návrhov bolo naozaj ťažké a nebyť prísnych pravidiel súťaže, najradšej by dopriali cenu každému. V zmysle pravidiel súťaže mohol každý z deväťčlennej komisie udeliť body len trom najlepším návrhom, pričom tri body pridelil najlepšiemu návrhu, dva body druhému najlepšiemu a jeden bod tretiemu najlepšiemu návrhu, teda spolu šesť bodov. Komisia zostavená z pracovníkov Predaja rozdelila 54 bodov pre 70 návrhov. Posudzovala len návrhy názvov, mená autorov nemala k dispozícii, spárované boli až po skončení súťaže. Každý člen komisie hlasoval sám a anonymne podľa vylosovaného prihlasovacieho čísla.

• Koľko cien ste napokon udelili?

Aj keď vyhrať by si naozaj zaslúžili všetky deti, ktoré sa do súťaže zapojili, prísne pravidlá obmedzili počet výherných miest na tri. Pri vyhodnocovaní prvých troch miest nastala zaujímavá situácia. Kým tretia priečka bola jasná, symbolickú striebornú medailu dostanú hneď dve deti, ktoré nezávisle na sebe navrhli ten istý názov. Zaujímavá situácia vznikla tiež pri udeľovaní prvej ceny. Dvaja účastníci získali presne rovnaký počet bodov a komisia sa preto rozhodla udeliť aj dve prvé miesta. Okrem toho symbolické ocenenie dostane každý návrh, ktorý v hodnotení získal aspoň jeden bod.

• Autori úspešných návrhov sa nájdu v priloženej tabuľke. Kde si môžu malé darčeky vyzdvihnúť?

Zamestnanci, ktorých deti sú medzi ocenenými, sa môžu o výhry prihlásiť na oddelení Predaj radiátorov KORAD, budova Predaja, 3. poschodie, č. dv. 310, Vstupný areál U. S. Steel, tel. kontakt: 3 – 4604, 3-4669, 3-4522.

Výhercom a oceneným gratulujeme, chceme však poďakovať všetkým deťom, ktoré sa zapojili do súťaže. Veríme, že preu­kázaná invencia a tvorivosť, ktorou nás naši najmenší tak milo prekvapili, im prinesie veľa úspechov počas štúdia či v ich budúcej profesii.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...