Vyhľadávanie:

Prednáška o transformácii na Nákupe

Prednáška o transformácii na Nákupe

Informácie o transformačných procesoch na Nákupe, ako prebiehajú nákupné činnosti, čo sa vyžaduje od nákupcov i aké najväčšie úspechy dosiahli v minulom roku, sa dozvedeli poslucháči, ktorí prišli v stredu 11. februára do šikmej zasadačky hlavnej administratívnej budovy. Prednášku zorganizovala Ženská sieť - U. S. Steel Košice Women's Network.

Transformačné procesy prezentovala generálna manažérka pre Nákup USSK Martina Kaprálová, ktorej kariéru v úvode chronologicky načrtla viceprezidentka pre riadenie externých služieb a vzťahov Elena Petrášková. Potom generálna manažérka predstavila organizačné členenie svojho úseku. Prednášku poňala zaujímavou interaktívnou formou a mnohokrát do nej zapájala i samotných poslucháčov. Vysvetlila, aký je rozdiel medzi globálnym a regionálnym nákupom, ako musia nákupcovia pristupovať k výpočtu "správnej" ceny, či aké analytické schopnosti sa od nich vyžadujú. Informácie neraz doplnila príkladmi z praxe a užitočné bolo aj predstavenie viacerých členov tímu.

Osobitnú časť prednášky venovala vysvetleniu, ako prebiehajú výberové konania. Poslucháči sa dozvedeli čo to o elektronických aukciách, i to, že nie sú použiteľné za každých okolností.

Záver prednášky patril úspechom kolegov z Nákupu, ku ktorým sa vlani nepochybne zaradili dva samity s dodávateľmi. Martina Kaprálová pri tejto príležitosti poznamenala, že prvý bol z hľadiska dosiahnutých úspor vôbec najúspešnejším v celej korporácii.

V marci bude predstavovanie útvarov pokračovať prednáškou viceprezidenta pre inžinierske činnosti a inovácie Michaela A. Fedorenka.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...