Vyhľadávanie:

Prejazd Ľubovnianskou vrchovinou

Prejazd Ľubovnianskou vrchovinou

Športový klub mesta Stará Ľubovňa organizuje pre lyžiarov v sobotu 10. februára 37. ročník Prejazdu Ľubovnianskou vrchovinou. Trasa meria 16 kilometrov a povedie cez Hrad Ľubovňa - Osly - Doščená - Skalná - Hraničné. Zraz účastníkov je o 9. hodine na hornom parkovisku pod Ľubovnianskym hradom. Predpokladaný príchod do Starej Ľubovne je o 15.30 hodine. Na tejto akcii sa každoročne zúčastňujú aj košickí turisti. V sobotu 10. februára o 6.30 hod. odchádza autobus s prihlásenými účastníkmi z parkoviska na Námestí osloboditeľov (pri Všeobecnej zdravotnej poisťovni).

Prihlásiť sa môžete do 8. februára u vedúceho zájazdu Jozefa Mitaľa ,,Baróna" na tel. 0904 318 414, e - mail: baron@ netkosice.sk. Pre záujemcov zjazdového lyžovania je tu možnosť lyžovania v lyžiarskych strediskách Ľubovnianske kúpele alebo Kremná podľa snehových podmienok a odporúčania domácich organizátorov. Oceľ východu je mediálnym partnerom podujatia.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...