Vyhľadávanie:

Prezident Christopher Navetta na obede s vysokopeciarmi

Prezident Christopher Navetta na obede s vysokopeciarmi

Obed s vysokopeciarmi
Príležitosť podeliť sa so svojimi radosťami i starosťami na pracovisku i v bežnom živote mali v piatok minulého týždňa na obede s prezidentom Christopherom Navettom desiati vysokopeciari.

Desať vysokopeciarov prijalo v piatok minulého týždňa pozvanie prezidenta U. S. Steel Košice Christophera Navettu na spoločný obed. Prišli všetci. Taviči, žeriavnici, údržbári, zámočníci, predáci... Pavol Príhoda, Ján Pihulič, Peter Vašuta, Štefan Vaštag, Jozef Bereš, Július Peko, František Borov, Pavol Kobulnický, Pavol Kuruc i jediná žena, operátorka Anna Likérová.

Na stretnutí, ktoré sa nieslo v príjemnej a uvoľnenej atmosfére, sa zúčastnili aj viceprezident pre výrobu Scott Pape, viceprezident pre personalistiku a organizáciu Martin Pitorák a generálny manažér pre prvovýrobu Anthony Pacilio.

V úvodnom príhovore Christopher Navetta vysoko ocenil podiel svojich hostí, ale i všetkých zamestnancov divízneho závodu Vysoké pece, na minuloročnom úspechu celej spoločnosti. "Viem o vašej tvrdej práci, presviedčam sa o tom stále," povedal na adresu vysokopeciarov. "Za tých pätnásť mesiacov, odkedy som v Košiciach, som neraz videl, že ak treba, ľudia pri vysokých peciach vedia poriadne zapnúť. Všetkým vám za to ďakujem," dodal.

Počas obeda sa diskutovalo o všakovakých témach. Hovorilo sa o rodinnom zázemí a jeho potrebe, odovzdávaní tavičského kumštu z generácie na generáciu, záľubách, koníčkoch, spomínalo sa na časy minulé, rozoberali sa pracovné podmienky, radosti i problémy dneška.

Generálny manažér pre prvovýrobu Anthony Pacilio a viceprezident pre výrobu Scott Pape nešetrili slovami vďaky za odvedenú prácu. "Nadobudol som rešpekt voči tomu, čo robíte," pochválil vysokopeciarov Anthony Pacilio.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...