Vyhľadávanie:

Prezident David Burritt vyzdvihol prácu Silvie Gaálovej

Prezident David Burritt vyzdvihol prácu Silvie Gaálovej

Na nedávnom zasadnutí Rady riaditeľov korporácie U. S. Steel v Pittsburghu 26. apríla 2021 udelil prezident a CEO USS David Burritt ocenenie Šampión S.T.E.E.L. viceprezidentke pre financovanie Silvii Gaálovej z U. S. Steel Košice. Pred členmi Rady riaditeľov jej osobne poďakoval za náročnú prácu, ale aj jej líderstvo a manažérsky štýl, ktorý je zosobnením našich korporačných princípov.

Viceprezidentka Gaálová sa pravidelne umiestňuje na popredných priečkach v anketách o ženách v slovenskom biznise. Čo hovorí na vysoké ohodnotenie svojej práce v rámci materskej korporácie, ktorá zamestnáva tisíce ľudí na Slovensku i naprieč Spojenými štátmi?

„Toto ocenenie patrí celému tímu U. S. Steel Košice. Za posledné dva roky, ktoré boli mimoriadne ťažké, sme opäť dokázali našu odolnosť a schopnosť prispôsobiť sa zmenám. Aj keď máme občas každý iný názor, vždy nájdeme spoločné riešenie pri dodržaní etických princípov a s dôrazom na kľúčové hodnoty našej spoločnosti.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...