Vyhľadávanie:

Prezident korporácie U. S. Steel v Košiciach

Prezident korporácie U. S. Steel v Košiciach

Dvojdňový pracovný pobyt v U. S. Steel Košice absolvoval v dňoch 5. a 6. mája 2016 prezident a výkonný riaditeľ korporácie United States Steel Mario Longhi­ so spolupracovníkmi - senior viceprezidentom pre riešenia v automobilovom priemysle Jamesom E. Brunom a generálnym manažérom pre inžiniering a vývoj produktov pre automobilový priemysel Gerhardom Hoffmanom.

Americkí manažéri mali niekoľko stretnutí s prezidentom U. S. Steel Košice Scottom D. Buckisom a ďalšími členmi manažmentu spoločnosti, na ktorých prediskutovali aktuálne témy týkajúce sa života oceliarskej firmy. Mario Longhi si tiež prevzal certifikát systému energetického manažérstva, ktorý U. S. Steel­ Košice udelila certifikačná spoločnosť TÜV SÜD Slovakia po nedávnom recertifikačnom audite a na pracoviskách Výskumu a vývoja USSE diskutoval s výskumníkmi a zamestnancami inžinieringu o novinkách v oblasti vývoja a inovácie výrobkov.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...