Vyhľadávanie:

Prezidentom ZHŤPG SR Vladimír Jacko

Prezidentom ZHŤPG SR Vladimír Jacko

Valné zhromaždenie Zväzu hutníctva, ťažobného priemyslu a geológie Slovenskej republiky (ZHŤPG SR) na svojom 31. zasadnutí, ktoré sa uskutočnilo 15. mája 2015 v Hoteli Repiská v Demänovskej doline, prerokovalo správu predstavenstva záujmového združenia o minuloročnej činnosti i správu o hospodárení za rok 2014. Schválilo tiež predložený návrh rozpočtu na rok 2015, návrh základných smerov činnosti zväzu pre najbližšie obdobie a zaoberalo sa i správou dozornej rady o účtovnej závierke za rok 2014.

Na programe bola aj voľba orgánov združenia. Členmi nového Predstavenstva ZHŤPG SR budú v nasledujúcom štvorročnom volebnom období aj Elena Petrášková a Vladimír Jacko z U. S. Steel Košice a Ladislav Rožek z dcérskej spoločnosti Labortest. Členom dozornej rady sa stal Peter Bílek z dcérskej spoločnosti OBAL-SERVIS, a.s. Košice. Predstavenstvo za nového prezidenta ZHŤPG SR na ďalšie štyri roky zvolilo opäť Vladimíra Jacka, viceprezidenta U. S. Steel Košice pre energie, environment a technické inšpekcie.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...