Vyhľadávanie:

Pribudne vyše šesťsto parkovacích miest

Pribudne vyše šesťsto parkovacích miest

V blízkosti U. S. Steel Košice plánujú na jeseň stavať nové parkoviská

Zdalo sa, že 150 miest na parkovanie, ktoré pribudli v okolí U. S. Steel Košice k dovtedajším predvlani, bude načas stačiť. Hlad po voľných parkovacích miestach je však stále veľký. Ľudia kupujú nové autá, pre mnohých zo vzdialenejších miest je motorové vozidlo jedinou možnosťou ako sa dopraviť do roboty, ďalší sa rozhodli dať zbohom stále sa zhoršujúcim podmienkam cestovania MHD, iní uprednostňujú vlastné pohodlie. Zaparkovať niekedy naozaj nie je jednoduché. Pre vodičov máme potešujúcu správu. Ešte v tomto roku pribudne v blízkosti vstupov do spoločnosti viac ako 600 parkovacích miest.

"Projekt Rozšírenie parkovísk v U. S. Steel Košice sa v zmysle interných postupov nachádza v štádiu konečného schvaľovania," informoval manažér projektov inžinierskych činností Patricius Kuffa. "Dokumentácia je spracovaná na rozšírenie terajšieho parkoviska za budovou Vonkajších vzťahov a pri bráne č. 3 v blízkosti valcovní. V prvom prípade ide o 397 miest a v druhom o 210 miest. U. S. Steel Košice má v súčasnosti k dispozícii územné rozhodnutie, ktoré predchádza stavebným povoleniam. Predpokladáme, že výstavba parkovísk by sa mohla začať v septembri tohto roku s ukončením v novembri 2007."

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...