Vyhľadávanie:

Prichádza čas rozhodnúť sa 2 percentá na správnu vec

Prichádza čas rozhodnúť sa 2 percentá na správnu vec

Nadácia U. S. Steel Košice podporila stovky rôznorodých projektov

Čas, keď sa budeme môcť rozhodnúť komu, ktorému oprávnenému subjektu a s akým zameraním venujeme svoje dve percentá zo zaplatenej dane z príjmov v roku 2010, je čochvíľa opäť tu. O našu priazeň sa uchádza aj Nadácia U. S. Steel Košice, ktorá počas svojej existencie podporila mnohé projekty a aktivity v oblasti vzdelávania, zdravotníctva, humanity, kultúry i športu. V prospech nás, košických oceliarov, našich blízkych, ale aj tisícov obyvateľov východoslovenského regiónu.

Ak si vyberiete Nadáciu U. S. Steel Košice, postup je jednoduchý. Stačí vyplniť tlačivo Vyhlásenie o poukázaní sumy do výšky 2 % zaplatenej dane z príjmov fyzickej osoby s predtlačenými údajmi nadácie, ktoré dostane každý zamestnanec spolu s výplatným vrecúškom v marcovom výplatnom termíne a odovzdať ho najneskôr do 21. apríla 2011 svojej mzdovej účtovníčke.

Ak si budete daňové priznanie podávať sami, iste vám poslúžia nasledovné údaje.

Obchodné meno alebo názov: Nadácia U. S. Steel Košice
Sídlo: 044 54 Košice Vstupný areál U. S. Steel
Právna forma: nadácia
Identifikačné číslo prijímateľa (IČO): 35549891


Inak treba postupovať, ak sa rozhodnete pre iný subjekt. Vtedy vyplnené tlačivo Vyhlásenie o poukázaní sumy do výšky 2 % zaplatenej dane z príjmov fyzickej osoby, spolu s potvrdením zamestnávateľa o zaplatení dane z príjmov zo závislej činnosti doručíte na príslušný daňový úrad v mieste svojho trvalého bydliska sami.

V obidvoch prípadoch musíte prevzatie tlačiva - Potvrdenie o zaplatení dane podpísať v daňovom vyhlásení vo vašej mzdovej učtárni. Potvrdenie možno vyžiadať len v prípade, ak prípadný nedoplatok z ročného zúčtovania dane za rok 2010 bude vysporiadaný najneskôr vo výplate za marec 2011. Už v najbližšom vydaní Ocele východu sa o doterajšom pôsobení Nadácie U. S. Steel Košice dočítate viac.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...