Vyhľadávanie:

Príďte darovať krv s našimi hokejistami

Príďte darovať krv s našimi hokejistami

Svetový deň darcov krvi si hokejisti HC Košice spolu s Hematologicko-transfúziologickým oddelením Nemocnice Košice-Šaca pripomenú v utorok 28. júna 2016 v čase od 9:00 do 12:00, a to dobrovoľným darovaním krvi priamo na hokejovej ploche Steel arény. Tentoraz sa k nim budú môcť pridať aj všetci fanúšikovia a široká verejnosť.

Mobilná jednotka hematologicko-transfúziologického oddelenia sa tentoraz vyberie priamo do centra hokejového diania. Pozývame všetkých, ktorí sa chcú pridať k hokejistom HC Košice a stať sa dobrovoľnými darcami spolu s nimi. Na každého darcu čaká šálka kávy alebo čaju a keks, ako bonus si odnesiete podpisy našich hokejových hrdinov či spoločnú fotografiu. „Darcovia krvi robia pre spoločnosť neoceniteľnú službu. Okrem samotnej podstaty veci chceme tentoraz podnietiť k ich nasledovaniu čo najväčší počet ľudí, teda aj fanúšikov našich hokejistov a najširšiu verejnosť,“ uviedol MUDr. Jozef Kubašovský, hlavný lekár HC Košice a lekár Šport artro centra v Nemocnici Košice-Šaca.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...