Vyhľadávanie:

Príďte na oslavy MDD

Príďte na oslavy MDD

Oslavy Medzinárodného dňa detí, ktoré spoločnosť U. S. Steel Košice pripravuje v zoologickej záhrade na sobotu, 1. júna, sa nezadržateľne blížia. Od 14. hodiny až do neskorého popoludnia čaká na všetkých účastníkov podujatia perfektný program spojený s privítaním rodinky tučniakov. Okrem dobrej zábavy, hudby, spevu, tanca či bábkovej rozprávky pre tých najmenších sa organizátori postarali i o celý rad súťaží, hier a rôznych atrakcií, o ktorých vás budeme podrobnejšie informovať v nasledujúcej Oceli východu. Jedno však prezradíme už teraz. Na oslavách nebude chýbať ani autogramiáda hokejistov a stánok HC s reklamnými predmetmi.

Do ZOO sa dostanete vlastnou dopravou, posilnený bude aj spoj MHD č. 29, ale tiež ďalším zaujímavým spôsobom - historickou električkou zo Železničnej stanice na zastávku Štadión Lokomotívy a odtiaľ autobusom do ZOO. Fungovať bude tiež od 12. hodiny kyvadlová doprava k ZOO z dočasného parkoviska. Vstupenky na podujatie si možno zakúpiť nielen v CK Ferrotour a MIC v OD Dargov, ale aj prostredníctvom dievčat, ktoré budú vstupenky predávať pri prestupe z električky do autobusu pri Štadióne Lokomotívy, na dočasnom parkovisku a na parkovisku pred ZOO.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...