Vyhľadávanie:

Príďte na Veľkú cenu Košíc

Príďte na Veľkú cenu Košíc

Na úvod jedna dôležitá informácia pre záujemcov o voľné korčuľovanie. V sobotu 10. a v nedeľu 11. decembra 2011 sa verejné korčuľovanie na ZŠ Kavečianska pre verejnosť i pre železiarov ruší. Dôvodom je 42. ročník Veľkej ceny Košíc v krasokorčuľovaní a zároveň 19. ročník pretekov pod názvom Košická korčuľka.

"Prihlásilo sa 140 pretekárov, chýbať budú jedine krasokorčuliari v seniorskej kategórii. Súťaže jednotlivých mládežníckych kategórií chlapcov a dievčat sa po oba dni začnú o 8. hodine. V sobotu to budú súťaže v krátkom programe, v nedeľu sa uskutočnia voľné jazdy. Zo zahraničia avizujú svoj príchod štyri pretekárky z Islandu, jedna z Bieloruska a jedna z Čiech. Z nášho Kraso Centra by sa mala na ľade predstaviť celá mládežnícka základňa, ale i pretekári, ktorí majú našu klubovú príslušnosť, ale trénujú v iných krasokorčuliarskych centrách. Verím, že naši mladí nádejní krasokorčuliari a krasokorčuliarky dokážu na domácom ľade svoje ambície udržať sa medzi slovenskou mládežníckou špičkou," povedal riaditeľ pretekov, zamestnanec DZ Doprava Miroslav Hriňák, ktorý zároveň srdečne pozýva všetkých priaznivcov tohto náročného športu do hľadiska zimného štadióna na Kavečianskej ceste.

Podujatie každoročne organizuje klub Kraso Centrum Košice, ktorého hlavným reklamným partnerom je spoločnosť U. S. Steel Košice.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...