Vyhľadávanie:

Prihlášky do 2. septembra

Prihlášky do 2. septembra

Letné športové hry 2020

Jubilejný 30. ročník Letných športových hier pre zamestnancov U. S. Steel Košice sa uskutoční od štvrtka 10. septembra do soboty 12. septembra. Golfový turnaj sa začne tradične o pár dní skôr, a to 6. septembra. Registrovať sa môžete cez intranet od 3. augusta, kde nájdete propozície súťaží a pridelených vedúcich, ktorí organizujú súťaže k jednotlivým športom. Uzávierka prihlášok je 2. septembra 2020. Súťažiť sa bude celkovo v dvanástich športoch v rôznych vekových kategóriách – bežci na 10 km a korčuliari si sily zmerajú na trase medzi Vstupným areálom USSK a Košicami, cyklistické preteky sa uskutočnia na trase medzi Košicami a Šacou. Turnaj v bedmintone sa odohrá v Cassovia bedminton spote na Južnom nábreží 13, najpopulárnejší šport medzi zamestnancami – bowling – sa uskutoční v Bowling pube na sídlisku KVP. Tenisový turnaj bude na kurtoch UPJŠ na Medickej, stolný tenis v herni TJ Lokomotíva na Čermeľskej ceste. Futbalový turnaj sa odohrá na atletickom štadióne na Watsonovej ulici a volejbal v telocvični internátov na Jedlíkovej ulici. Šachové figúrky si súťažiaci rozdajú v Študentskom domove na Jedlíkovej ulici, golfisti zas obsadia green-y v Malej Ide. K zmene dochádza pri turnaji v nohejbale, ktorý sa tento rok neuskutoční v telocvični Strednej zdravotníckej školy na Moyzesovej ulici, ale súťaž sa presúva na Aničku v Ťahanovciach. Vzhľadom na aktuálnu situáciu v súvislosti s koronavírusom sa vyhodnocovanie súťaží v jednotlivých športoch uskutoční na konkrétnych športoviskách.

Letných športových hier sa takisto môžu zúčastniť stážisti pôsobiaci v U. S. Steel Košice, a tiež bývalí športovo založení zamestnanci, ktorí majú každoročne o toto športové podujatie záujem. Nezabudnite sledovať intranetový portál a do 2. 9. si podať prihlášku na svoj obľúbený šport.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...