Vyhľadávanie:

Prihlášky do konca februára

Prihlášky do konca februára

Letná stáž pre vysokoškolákov aj v tomto roku

Príležitosť zapojiť sa do výrobných a riadiacich činností oceliarskej spoločnosti a možnosť získať základné vodcovské znalosti a zručnosti, ktoré nie sú súčasťou štúdia na univerzite, budú mať vysokoškoláci prostredníctvom účasti na letnej stáži aj v tomto roku. Koho firma hľadá?

"Malo by ísť o študentov, ktorí v tomto roku ukončia štvrtý ročník univerzity alebo vysokej školy predovšetkým v odboroch hutníctvo, strojárstvo, elektrotechnika, ale aj iných," informuje Gabriel Kádár, riaditeľ pre nábor a výber. "Záujemcov, ktorí pošlú svoj životopis v slovenskom a anglickom jazyku do 28. februára, pozveme na výberové konanie, ktoré bude v marci pozostávať z testu z angličtiny a v júni z ústneho pohovoru." Študenti by mali presvedčiť znalosťou anglického jazyka slovom i písmom, flexibilitou, očakáva sa od nich dodržiavanie etických zásad a ovládanie počítača.

"Program v poradí už deviateho ročníka letnej stáže bude zhodný s predchádzajúcimi ročníkmi. Tri dni v týždni budú stážisti pracovať na pridelených pracoviskách, či už priamo vo výrobe alebo v jednotlivých odborných útvaroch, dva dni budú vyhradené na absolvovanie rôznych odborných školení spojených s exkurziami v prevádzkach spoločnosti a tréningov zameraných na osvojovanie si vodcovských a manažérskych zručností," doplnil Gabriel Kádár.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...