Vyhľadávanie:

Primátor i starosta ďakujú hutníkom za pomoc

Primátor i starosta ďakujú hutníkom za pomoc

V uplynulých dňoch prišiel na adresu prezidenta spoločnosti U. S. Steel Košice Georgea F. Babcoka ďakovný list podpísaný primátorom mesta Košice Františkom Knapíkom. Uverejňujeme ho v plnom znení.

"Dovoľte mi poďakovať sa Vám za ochotnú a aktívnu spoluprácu pri záchranných prácach počas povodní, ktoré postihli mesto Košice i okolité obce. Tieto udalosti, ktoré zasiahli do života mnohých rodín, si vyžadovali okamžité nasadenie v mnohých oblastiach. Chcem vysloviť veľké poďakovanie spoločnosti U. S. Steel Košice, ktorá sa v kritických chvíľach bezprostredne zapojila do pomoci postihnutým obyvateľom nášho mesta morálnou, technickou i materiálnou podporou.
Rád by som pri tejto príležitosti poďakoval aj zamestnancom Vašej spoločnosti, ktorí s nasadením spolupracovali v denných i nočných hodinách. Zvlášť oceňujem profesionalitu a osobnú angažovanosť Vášho tímu."


Poďakovanie prezidentovi košickej oceliarne a jej zamestnancom za poskytnutie síl a technických prostriedkov v boji proti povodni adresoval v mene svojom i obyvateľov Mestskej časti Košice-Krásna aj starosta Marek Kažimír.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...