Vyhľadávanie:

Primátorský punč vyniesol takmer 12 tisíc eur

Primátorský punč vyniesol takmer 12 tisíc eur

Dali ste si aj vy na Hlavnej počas Košických rozprávkových Vianoc primátorský punč? Ak áno, akiste viete, že ste zároveň pomohli dobrej veci. Možno vás v stánku obslúžil sám primátor Richard Raši, viceprimátori alebo prezident košickej oceliarne David J. Rintoul. Tak či onak, charitatívny predaj tohto lahodného nápoja sa stal v metropole východného Slovenska už tradíciou, vlani si ho mohli Košičania i návštevníci mesta vychutnať od 5. do 23. decembra. A treba povedať, že boli štedrí. Dokopy dali 11 767,88 eura, o vyše 400 eur viac než rok predtým.

V roku 2011 bola celá suma prerozdelená medzi prepravnú službu pre deti s onkologickým ochorením, opatrovateľskú službu pre seniorov a občanov s ťažkým zdravotným postihnutím a Klub cystickej fibrózy. Tentoraz výťažok z predaja primátorského punču, ako informoval primátor mesta Košice R. Raši, pomôže neziskovej organizácii Oáza - nádej pre nový život, Krajskému centru Slovenského zväzu telesne postihnutých a Artestu - umeleckému združeniu znevýhodnenej mládeže.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...