Vyhľadávanie:

Pripravujeme stolný tenis

Pripravujeme stolný tenis

Po zimnej olympiáde športovanie v U. S. Steel Košice neutícha. V tomto mesiaci organizuje Úsek viceprezidenta pre pracovné vzťahy a motiváciu, odbor Motivácia a Rada odborov OZ METALURG majstrovstvá v stolnom tenise mužov a žien pre rok 2006.

Šampionát o majstra U. S. Steel Košice v súťaži jednotlivcov, trojčlenných družstiev mužov a dvojčlenných družstiev žien sa uskutoční v dňoch 17. a 18. marca 2006 v stolnotenisovej herni vysokoškolských internátov TU Košice na Jedlíkovej ulici (Luník VIII). V piatok 17. marca bude od 15.30 hodiny na programe súťaž jednotlivcov mužov a žien, v sobotu 18. marca sa od 8.00 hodiny odohrá súťaž družstiev mužov. Hrá sa na tri víťazné sety, herný systém určí organizátor podľa počtu prihlásených. Majstrovstiev sa môžu zúčastniť aj registrovaní hráči, musia byť však zamestnancami divíznych závodov, útvarov, úsekov a vedenia spoločnosti U. S. Steel Košice. Súťažiť môže ľubovoľný počet družstiev mužov a žien, podmienkou je, aby boli z rovnakého závodu či útvaru.

Muži budú bojovať o majstra v kategóriách do 40 a nad 40 rokov, ženy bez vekového obmedzenia. Prihlásiť sa treba do 14. marca 2006 u Jána Cabana na tel. 3-1643, mobil 0902 952 437, e-mailom jcaban@sk.uss.com, prípadne osobne v Šaci blok č. 4, 4. posch. č. dverí 420. Informácie o šampionáte, ako aj prihlášky, tiež prijíma Jozef Fotta, tel. 3-5874.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...