Vyhľadávanie:

Prispejte na jedlo pre bezdomovcov

Prispejte na jedlo pre bezdomovcov

V čase protipandemických opatrení mnohí zamestnanci aj v spoločnosti U. S. Steel Košice pracujú z domu. Na stravovacích kartách sa im kumulujú kredity. Viacerí sa na nás preto  obrátili s návrhom, aby sme zorganizovali iniciatívu Darujte obed.

O čo v tejto iniciatíve pôjde?

Každý, a to nielen zamestnanci, ktorí pracujú z domu, môže časť svojich kreditov na stravu darovať. Stačí, keď do konca marca pošlete e-mailom svoj súhlas so stiahnutím kreditov zo svojej stravovacej karty v hodnote jedného, dvoch... desiatich obedov – je to na vás, pre akú výšku kreditu sa rozhodnete. Minimálna suma za jeden obed je 3,24 EUR. Potrebné je uviesť svoje meno, číslo ID karty a číslo stravovacej karty a tiež  počet obedov v hodnote 3,24 EUR, ktoré chcete darovať.

E-mail s týmito údajmi pošlite do 29. marca na adresu: garancne.centrum.1860@compass-group.sk

Tesne pred veľkonočnými sviatkami, 1. apríla, spoločnosť Eurest pripraví chladenú stravu, ktorú  odnesieme do útulku pre bezdomovcov OÁZA – Nádej pre nový život.

O tejto iniciatíve vás budeme informovať aj na stránkach Ocele východu.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...