Vyhľadávanie:

Privítajme tulenie mláďatá

Privítajme tulenie mláďatá

Fauna Zoologickej záhrady v Kavečanoch sa nedávno rozrástla o dve roztomilé tulenie mláďatá, ktorým nový domov, so všetkým čo k nemu patrí, pomohla nemalým dielom zriadiť aj spoločnosť U. S. Steel Košice. Nájdite si spolu s vašimi ratolesťami v nedeľu 1. apríla popoludní čas a príďte ich spoločne privítať. A ak máte doma fotoaparát, určite si ho zoberte so sebou. Organizátori pripravili vskutku zaujímavý program, nebude chýbať dobrá zábava, divadielko pre deti, ale i súťaže.

Prvá je určená chlapcom a dievčatám. Na prvých sto detí, ktoré prinesú do zoologickej záhrady v čase od 13.00 do 13.45 hodiny vlastnoručne namaľované výkresy svojich obľúbených zvieratiek, čaká prekvapenie. Dostanú zaujímavý darček. Súťažiť sa bude aj o najlepšiu fotografiu z privítania tuleňov. Každý, kto do pondelka 2. apríla 2007 do 15. hodiny pošle svoj záber z uvítacej slávnosti na adresu ocelvychodu@sk.uss.com, bude zaradený do súťaže a môže získať odmenu 1000 korún.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...