Vyhľadávanie:

Pro Educo & Pro Job ešte dnes a zajtra

Pro Educo & Pro Job ešte dnes a zajtra

Do zajtra 21. novembra 2013 potrvá v Spoločenskom pavilóne v Košiciach veľtrh vzdelávania a pracovných príležitostí Pro Educo & Pro Job. Siedmy ročník trojdňového podujatia, na ktorom sa prezentuje vyše šesťdesiat vystavovateľov, medzi ktorými sú domáce i zahraničné vysoké školy a univerzity, stredné školy a centrá odborného vzdelávania, zamestnávatelia, personálne a poradenské agentúry, úrady práce, sociálnych vecí a rodiny i zamestnávatelia, prináša návštevníkom ucelené informácie o možnostiach v oblasti vzdelávania a kariéry.

Súčasťou veľtrhu, ktorý je otvorený denne od 8.30 do 16.00 hodiny (zajtra len do 14.00 hodiny) je aj bohatý sprievodný program. Dnešné dopoludnie bude patriť diskusii na témy Sociálne siete - podceňované riziko a Mladí ľudia a dobrovoľníctvo i besede za okrúhlym stolom, ktorú pripravuje Úrad práce, sociálnych vecí a rodiny. Popoludnie sa bude niesť v znamení prednášok Stáž - najlepšia cesta k budovaniu kariéry a Desať TOP obsadzovaných pracovných miest. Zajtra sa záujemcovia tiež dozvedia ako sa pripraviť na pohovor u potenciálneho zamestnávateľa. Plná interaktivity a prekvapivých ukážok bude prezentácia režiséra, dramaturga a pedagóga Romana Sorgera pod názvom Stredovek bol lepší.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...