Vyhľadávanie:

Projekt Profesionáli konajú bezpečne pokračuje

Projekt Profesionáli konajú bezpečne pokračuje

Projekt Profesionáli konajú bezpečne pokračuje aj v tomto roku. Od 11. januára sprevádza všetky aktivity U. S. Steel Košice súvisiace s bezpečnosťou, a teda aj týmto projektom, logo Safety first. Aktuálne informácie o projekte možno nájsť na adrese www.safety1.sk. Vo februári sa v Galérii U. S. Steel Košice uskutoční vernisáž výstavy, na ktorej sa verejnosť bude môcť zoznámiť s vybranými prácami mladých ľudí, ktorými sa vlani zapojili do súťaže oceliarskej spoločnosti zameranej na oblasť bezpečnosti nášho života.

Výstava bude zostavená z fotografií, grafík, videí i objektov vytvorených študentmi Školy úžitkového výtvarníctva v Košiciach, Súkromnej strednej umeleckej školy filmovej, televíznej, rozhlasovej tvorby a techniky v Košiciach a Katedry výtvarných umení a intermédií Fakulty umení TU v Košiciach. Približne päťsto študentov, účastníkov súťaže, sa zúčastní aj slávnostného otváracieho ceremoniálu nového zimného štadióna v Košiciach. Ich vstupenkou na toto podujatie budú špeciálne hokejové dresy s nápisom Safety first, ktoré získali od U. S. Steel Košice za aktívnu účasť v projekte.

O všetkých aktualitách súvisiacich s projektom Profesionáli konajú bezpečne budeme na stránkach Ocele východu informovať priebežne. Už teraz môžeme prezradiť, že firma plánuje súťaž podobnú vlaňajšej vyhlásiť aj v tomto roku.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...