Vyhľadávanie:

Projekty na ochranu ovzdušia v centre pozornosti

Projekty na ochranu ovzdušia v centre pozornosti

Skupina odborníkov z odboru ochrany ovzdušia Ministerstva životného prostredia SR a Slovenského hydrometeorologického ústavu navštívila 29. a 30. apríla 2014 spoločnosť U. S. Steel Košice.

"S hosťami sme na spoločnom stretnutí za účasti prezidenta firmy Georgea F. Babcoka, viceprezidenta pre energie, environment a technické inšpekcie Vladimíra Jacka a členov jeho tímu rokovali o realizácii našich projektov na zníženie emisií v rámci operačného programu Kvalita životného prostredia na roky 2014 až 2020," informoval riaditeľ pre BAT Miloš Fodor. "Podporiť naše projekty by mala aj analýza stavu životného prostredia v košickom regióne, ktorá bude vypracovaná v spolupráci s Ministerstvom životného prostredia SR a Slovenským?hydrometeorologickým ústavom. Našim spoločným záujmom je prispieť k tomu, aby sme zlepšili kvalitu ovzdušia v košickom regióne."

Súčasťou dvojdňovej pracovnej návštevy bola aj prehliadka aglomerácie a prevádzok divíznych závodov Koksovňa, Vysoké pece a Oceliareň.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...