Vyhľadávanie:

Prvé auto z Veľkej súťaže si odviezol Ján Šütö

Prvé auto z Veľkej súťaže si odviezol Ján Šütö

Začíname 4. kolo

Minulý piatok bol dňom, kedy sa po prvý raz vo Veľkej súťaži žrebovalo auto – Dacia Duster, ktorú ste mohli vidieť vystavenú pri budove Vonkajších vzťahov. Pre výhercu mal šťastnú ruku predseda RO OZ KOVO U. S. Steel Košice  Juraj Varga.  Ďalšie tri ceny žreboval viceprezident Július Lang, ktorého potom opäť vystriedal Juraj Varga.

Šťastný majiteľ auta Ján Šütö pracuje ako procesný inžinier v DZ Teplá valcovňa od roku 2006. Do súťaže sa prihlásil preto, lebo chcel vyhrať niektoré z áut.  Jazdí na staršom, 15 ročnom aute a tak mu novučičká Dacia urobila nesmiernu radosť. Aj keď, ako nám povedal, o telefonáte Jána Baču, ktorý mu výhru oznámil, chvíľu uvažoval, či náhodou nejde o nejaký vtip. Keď sme mu volali druhý raz, už mal v e-mailovej schránke doklady od auta, aby si mohol vybaviť poistenie, a tak už vedel, že vtip to určite nebude. „Už som o tom povedal celej rodine,“ tešil sa výherca, „deti sú ešte maličké, ale manželka sa veľmi potešila. Volal som aj šéfovi, tak už to vedia aj v práci.  Doteraz som ešte nikdy v živote nič nevyhral, dokonca ani v žiadnej tombole. Keď kolega čítal mená výhercov za druhé kolo a skonštatoval, že sme zase nič nevyhrali, ani som sa o to ďalej nezaujímal. Povedal som mu, že ja budem čakať až na auto. Dnes nie som v práci, robím však v sobotu, tak pôjdem skôr a auto si určite dôkladnejšie poobzerám, zatiaľ aspoň zvonku.“

Ján Šütö si auto prevzal na malej slávnosti v hale Pozinkovacej linky č.3 – symbolicky na mieste, kde sa vyrábajú plechy pre automobilový priemysel. Kľúče od auta mu odovzdal viceprezident U. S. Steel Košice Július Lang: „Srdečne vám k výhre blahoželám. Prajem vám veľa najazdených šťastných kilometrov bez nehody. Užite si autíčko spolu s rodinkou.“

Nuž, novému majiteľovi Dacie Duster prajeme veľa šťastných kilometrov bez nehody aj my. Vy ostatní nezúfajte, v hre sú ešte tri autá a množstvo ďalších skvelých cien. Štvrté súťažné kolo sa začína dnes.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...