Vyhľadávanie:

Zaočkovaných 1 600 železiarov

Zaočkovaných 1 600 železiarov

Od 8. januára do konca marca mali zamestnanci U. S. Steel Košice, ale aj obyvatelia mesta a okolitých obcí možnosť využiť na otestovanie sa  antigénovými testami Mobilné odberové miesto vo Vstupnom areáli. Za 3 mesiace  vykonali pracovníci MOM-ky viac ako 66 000 testov. Od 1. apríla  sa prevádzkové podmienky  MOM zmenili a otestovať sa môžu iba zamestnanci U. S. Steel Košice a dcérskych spoločností a ich rodinní príslušníci v sprievode zamestnanca. MOM-ka je otvorená iba počas pracovných dní v čase od 13.00 do 19:00.

Pokračuje aj očkovanie. Podľa našich informácií je už zaočkovaných 1 600 zamestnancov USSK. V súčasnosti je možná registrácia aj pre vekovú skupinu 45+. Predtým, ako sa zaregistrujete na očkovanie, dohodnite sa vopred so svojim nadriadeným na vhodnom termíne, aby nedošlo k výpadkom v práci kvôli účasti na očkovaní.                                      -

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...