Vyhľadávanie:

Prvý mečbal nevyužitý + foto

Prvý mečbal nevyužitý + foto

HC Košice – HK Dukla Ingema Michalovce 2:6 (1:2, 0:4, 1:0)

Góly a asistencie: 1. Ihnačák (McPherson, Snuggerud), 58. Slovák (Bartánus, Pereskokov) – 13. Galbavý, 16. Regenda (Ross, Cameranesi), 23. Ross (Erkinjuntti, Cameranesi), 24. Mudrák (Buc), 28. Buc (Macejko, Doherty), 30. Buc (Erkinjuntti, Cameranesi)

Vylúčení: 8:7 na dve min., presilovky 1:2, oslabenia: 0:0, rozhodovali: Goga, Baluška – Kacej, Šoltés (všetci SVK)

HC Košice: Košarišťan (30. Jurčák) – Šedivý, Volgin, Saucerman, Snuggerud, Novota, Deyl, Jacko – Rogoň, Chovan, Klhůfek – Bartánus, Ihnačák, McPherson – Pereskokov, Slovák, Paršin – Milý, Mrázik, Jokeľ – Vaculík

Dan Ceman, hlavný tréner HC Košice: ,,Začali sme veľmi dobre, no nepáčilo sa mi, že sme prvý gól dosiahli tak rýchlo, pretože koncentrácia niektorých hráčov bola už na voľné dni. Neskôr sme si dali nešťastný vlastný gól. Druhú časť zápasu sme nezvládli dobre. Michalovce nabrali momentum a vytvorili si tlak. My sme ich už nedokázali zatlačil späť. Michalovčania mali viac šťastia aj pri obkľúčení bránky a naši hráči strely neblokovali, nezatlačili ich hráčov. Michalovce si dnešné víťazstvo zaslúžili - boli lepším tímom, no naozaj nikto neočakával, že ich porazíme v štyroch zápasoch. Z dnešného večera sa musíme niečo naučiť a napredovať ďalej."

Tomek Valtonen, hlavný tréner HK Dukla Ingema Michalovce: ,,Bol to typický zápas play-off. V našej hre sme nezmenili prakticky nič. Pracovali sme tvrdo aj v posledných troch zápasoch. Neviem či je to len o šťastí, ale dnes sme boli veľmi ofenzívni a toto bol náš spôsob ako vyhrať zápas. Hráči podali dobrý výkon - som na nich hrdý. Nikto nestratil vieru na úspech vo štvrtom zápase série a na ľade to aj ukázali."

Fotogaléria:

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...