Vyhľadávanie:

Prvý samoobslužný buffet

Prvý samoobslužný buffet

Spoločnosť Gastrometal pre spokojnosť zákazníkov

V bufete vo Vstupnom areáli U. S. Steel Košice otvorila spoločnosť Gastrometal, a.s. prvú samoobsluhu. S akým zámerom? "Zmenu obsluhy v bufete Vstupný areál sme uskutočnili na základe pripomienok zo strany stravníkov a jej cieľom bolo urýchliť nákup a eliminovať čakacie doby v tomto stravovacom stredisku na minimum," informovala nás riaditeľka spoločnosti Gastrometal Jaroslava Jánošová.

"O novom spôsobe riešenia nákupu sme informovali aj Stravovaciu komisiu v U. S. Steel Košice. Každý zákazník má možnosť si z pultov samoobslužne vybrať zo sortimentu mliečnych výrobkov, bagiet, cukroviniek, konzerv, paštét, kečupov, nealkoholických nápojov, chleba a pečiva, a tiež výrobky vlastnej výroby - koláče, buchty a pod. Údeniny zákazníci dostanú pri pulte, kde sme premiestnili aj krájanie údenín. Samostatný úsek sme zriadili na výdaj teplých desiatových polievok a chladenej stravy. Ovocie a zeleninu si môžu zákazníci sami ľubovoľne vybrať. Inštalovali sme pokladňu na desiatové nákupy, pri ktorej je zákazník, ktorý má nákup do šiestich položiek, uprednostňovaný. Samozrejme, treba ešte zabezpečiť niektoré detailné úpravy. Urobíme tak postupne. V deň otvorenia samoobslužného predaja dve pracovníčky vedenia spoločnosti monitorovali jeho priebeh a zároveň zisťovali u zákazníkov ich názor naň. Stanoviská boli kladné. Chcem však podotknúť, že pokiaľ sa tento spôsob neujme alebo budú na neho pripomienky, budeme situáciu riešiť tak, aby sme uspokojili našich stravníkov."

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...