Vyhľadávanie:

Reagujeme na trendy automobilového priemyslu

Reagujeme na trendy automobilového priemyslu

Členovia Spoločnosti Oceľové pásy sa stretli v Košiciach na pracovnom seminári

Členovia Spoločnosti Oceľové pásy (SOP), ktorí sa zišli v Košiciach v dňoch 12. až 14. októbra, venovali včerajší deň (13. 10.) plenárnemu zasadnutiu SOP a popoludní, za účasti pozvaných hostí z U. S. Steel Košice, sa na Jahodnej uskutočnil 66. pracovný seminár na tému Pozinkovaný materiál pre automobilový priemysel. Viac ako dve desiatky odborníkov zo sféry vývoja, výroby a kvality si vymenili skúsenosti z oblasti vývoja a výroby pozinkovaného plechu, ktorý je a ešte aj dlho bude hlavným konštrukčným materiálom pri výrobe automobilových karosérií.

Jozef Bilý z Výskumu USSE vo svojej prednáške hovoril o vývoji nových typov ocelí pre automobilový priemysel. Kontinuálnu pozinkovaciu linku č. 3 – technické údaje, bližšie predstavila Katarína Vojaček z úseku technológie procesov. Anton Baron priblížil mechanické hodnoty pozinkovaného pásu pre povrchové dielce automobilov. Mikrogeometria povrchu pásu na povrchové dielce automobilov tvorila os prezentácie Vladimíra Kundracika.

Z prezentácií kolegov vyplynulo, že dodávky pre automobilový priemysel sú najvyššou strategickou prioritou U. S. Steel Košice. Spoločnosť svojimi výrobnými, technologickými a vývojovými investíciami aktívne reaguje na súčasné trendy automobilového priemyslu. Dnes, 14. októbra, absolvujú účastníci podujatia exkurziu v U. S. Steel Košice.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...