KONTAKT  |    _eng _sk

Rekapitulácia v jedálňach
           



Pridané: 15.08.2011
Autor: -c-
Kategória: 17/2011

Šesť etáp už má za sebou projekt firmy Sodexo Zdravším jedlom pre dlhší život. Od vlaňajšieho februára umožnil hutníkom vybrať si v závodných jedálňach aj z ponuky jedál, ktoré priaznivo vplývajú na ľudský organizmus a pomáhajú v boji s civilizačnými chorobami. Na diétnej strave si mohli postupne pochutnať nielen ľudia, čo trpia na hypertenziu, cukrovku, obezitu, dnu, zvýšený cholesterol či choroby pečene, ale aj tí, ktorých takéto diagnózy netrápia. V týchto dňoch, až do októbra, sa s najobľúbenejšími jedlami môžu stravníci v rámci doterajšej rekapitulácie projektu opäť stretnúť.

"V jedálňach ponúkame výber z jedál, ktoré mali medzi stravníkmi najväčší úspech, viaceré z nich sme už zaradili do našich jedálnych lístkov. Recepty pre tých, ktorí by si ich chceli pripraviť doma, sme zverejnili na našej webovej stránke," informovala nás oblastná manažérka prevádzky Sodexo v U. S. Steel Košice Monika Tabačáková. "Akcia pod názvom Rekapitulácia potrvá do októbra tohto roku a od novembra, samozrejme, pokračujeme ďalej."

Počas osemnástich mesiacov sa do projektu Zdravším jedlom pre dlhší život zapojili skoro štyri percentá stravníkov.

Empty

ODPORÚČAME

01.12.2022
Registrácia na 100. ročník Medzinárodného maratónu mieru otvorená!
28.10.2022
Korporácia United States Steel zverejnila výsledky za 3. štvrťrok 2022
28.10.2022
Energie pre U. S. Steel Košice
04.10.2022
Ako sa darilo našim kolegom?

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...