Vyhľadávanie:

Rekapitulácia v jedálňach

Rekapitulácia v jedálňach

Šesť etáp už má za sebou projekt firmy Sodexo Zdravším jedlom pre dlhší život. Od vlaňajšieho februára umožnil hutníkom vybrať si v závodných jedálňach aj z ponuky jedál, ktoré priaznivo vplývajú na ľudský organizmus a pomáhajú v boji s civilizačnými chorobami. Na diétnej strave si mohli postupne pochutnať nielen ľudia, čo trpia na hypertenziu, cukrovku, obezitu, dnu, zvýšený cholesterol či choroby pečene, ale aj tí, ktorých takéto diagnózy netrápia. V týchto dňoch, až do októbra, sa s najobľúbenejšími jedlami môžu stravníci v rámci doterajšej rekapitulácie projektu opäť stretnúť.

"V jedálňach ponúkame výber z jedál, ktoré mali medzi stravníkmi najväčší úspech, viaceré z nich sme už zaradili do našich jedálnych lístkov. Recepty pre tých, ktorí by si ich chceli pripraviť doma, sme zverejnili na našej webovej stránke," informovala nás oblastná manažérka prevádzky Sodexo v U. S. Steel Košice Monika Tabačáková. "Akcia pod názvom Rekapitulácia potrvá do októbra tohto roku a od novembra, samozrejme, pokračujeme ďalej."

Počas osemnástich mesiacov sa do projektu Zdravším jedlom pre dlhší život zapojili skoro štyri percentá stravníkov.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...