Vyhľadávanie:

Reprezentovali nás v Krompachoch

Reprezentovali nás v Krompachoch

V sobotu 27. februára 2016 sa v Krompachoch konal 7. ročník futsalového turnaja o Memoriál Juraja Šoltésa. V turnaji štartovalo desať mužstiev, ktoré organizátori vyžrebovali do dvoch skupín. Našu firmu reprezentovali futsalisti zo Základnej organizácie OZ KOVO Zušľachťovní a obalovej vetvy, ktorí bojovali v B skupine. Ich súpermi boli neskorší víťaz turnaja, domáci celok usporiadateľov, SEZ Krompachy a mužstvá HASMA, KOVO Prakovce a rodinný tím Šoltésovci. Naši hneď v úvodných dvoch stretnutiach so SEZ Krompachy a s HASMOU prehrali, ale z ďalších dvoch duelov vyšli víťazne a v tabuľke B skupiny obsadili 3. miesto. V zápase o konečné 5. miesto v turnaji sa potom stretli s tretím mužstvom A skupiny DASTETOM, ktorý zdolali 4:1.

Strelecky sa z nášho tímu najlepšie darilo Palenčárovi, ktorý nastrieľal 12 gólov a Beregszázi mal na svojom konte šesť gólov. Výbornými výkonmi sa prezentovali dvaja najmladší členovia Šofranek a Vírostko, ale pochvalu za vzornú reprezentáciu si zaslúži celý kolektív, ktorý organizátori už teraz pozvali na budúci ročník turnaja.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...