Vyhľadávanie:

Rezervujte si prvú júnovú sobotu

Rezervujte si prvú júnovú sobotu

Family Safety Day o necelé dva mesiace

Už 9. mája tohto roku nájdete v stojanoch podnikových novín mimoriadne vydanie Ocele východu, ktoré bude pozvánkou vedenia spoločnosti U. S. Steel Košice pre zamestnancov a ich rodinných príslušníkov na siedmy ročník obľúbeného podujatia Family Safety Day, Kde pracuje môj otec, moja mama? Uskutoční sa, ako sme už avizovali, v sobotu 2. júna 2018 od 9. do 17. hodiny v obvyklých priestoroch – na parkovisku pri vstupe do areálu podniku a na protiľahlej lúke. Organizátori podujatia, ktoré deklaruje, že spoločnosť kladie na prvé miesto bezpečnosť zamestnancov, už finišujú na príprave programu. A ten určite nesklame, na svoje si iste prídu tak dospelí, ako aj detskí návštevníci.

Mnohí nesporne využijú možnosť absolvovať  tradičnú autobusovú prehliadku podniku alebo sa rozhodnú uvidieť “naživo“ prevádzky teplej valcovne a dozvedieť sa viac podrobností zo života a činnosti fabriky, a to i z prezentácií jej jednotlivých útvarov.  V kultúrnom programe na hlavnom javisku sa predstavia talentované deti našich  kolegov a o dobrú náladu sa iste postará aj  „superstarista“ Lukáš Adamec. Školáci sa  zasa môžu tešiť na mnoho zaujímavých súťaží a atrakcií, ktorým bude dominovať velikánska nafukovacia dráha s prekážkami a nástrahami.

V mimoriadnom vydaní novín sa tiež dozviete podrobnosti o výdaji registračných balíčkov, prehliadkach podniku, stravovaní, doprave na akciu a čo je dôležité, aj o novom spôsobe registrácie na podujatie. Zmenu v prihlasovaní si vyžiadal  nový zákon o ochrane osobných údajov, ktorý vstúpi do platnosti už na budúci mesiac. Registrácia sa začne 10. mája 2018, pričom bude týždeň otvorená pre tých, ktorí sa na Family Safety Day neprihlásili ostatné dva roky. Pre ďalších záujemcov bude registrácia prístupná od 17. mája a možnosť prihlásiť sa potrvá do 1. júna, alebo do naplnenia kapacity  5 000 miest.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...