Vyhľadávanie:

Rúry sa prezentovali na veľtrhu v Moskve

Rúry sa prezentovali na veľtrhu v Moskve

Tri posledné májové dni patrili v Moskve veľtrhu Tube Russia. Súbežne s týmto podujatím sa v Expocentre Krasnaya Presnya konali aj výstavy Metallurgy Litmash, Aluminium/Non-Ferrous a Wire Russia.

Rusko je v súčasnosti jedným z najväčších a najatraktívnejších trhov so skvelými vyhliadkami na ďalší rast. Nevyhnutná modernizácia a obnova väčšiny jeho priemyselných odvetví predstavuje lákavú výzvu pre výrobcov a dodávateľov širokej škály produktov. V uplynulých niekoľkých rokoch dosahujú importné ukazovatele, vďaka domácej spotrebe, rekordné úrovne. Odhady importu za minulý rok sú okolo 96 miliárd eúr, tohtoročné môžu byť podľa odhadu ruskej vlády na základe colných štatistík väčšie ešte o 16 percent. Pre nás môžu byť zaujímavé aj údaje o rastúcom ruskom exporte, ktorý sa v značnej miere orientuje na vývoz surovín, predovšetkým ropy a zemného plynu.

Medzinárodný veľtrh Tube Russia, ktorý sa koná každý druhý rok striedavo v Moskve a v nemeckom Düsseldorfe, úspešne reaguje na tieto ekonomické trendy. Ponúka jedinečnú príležitosť pre výrobcov, obchodníkov, odberateľov a ostatných odborníkov v oblasti výroby rúr, aby sa vzájomne stretli, nadviazali nové kontakty, či upevnili tie staré, a prípadne vymenili si poznatky a skúsenosti z odboru. V minulom roku podujatie pritiahlo 300 vystavovateľov, ktorí predstavili svoje výrobky a služby na ploche 3200 m2 pre osem tisíc odborných návštevníkov. Aj keď tohtoročné presné ukazovatele ešte nie sú k dispozícii, počet vystavovateľov sa pohyboval okolo 400, pričom približne polovicu tvorili zahraniční vystavovatelia. Napriek výraznému rozšíreniu výstavná plocha bola vypredaná takmer päť mesiacov pred otvorením veľtrhu. Je vhodné podotknúť, že veľtrh, pokiaľ ide o vybavenie areálu či rozsah služieb, je v súčasnosti porovnateľný so západnými štandardmi. Okrem počtu vystavovateľov podčiarkla význam akcie i účasť medzinárodných renomovaných združení, ako napríklad International Tube Association (ITA).

S prihliadnutím k uvedeným údajom naša spoločnosť nemohla chýbať na tejto mimoriadne významnej udalosti. Expozícia U. S. Steel Košice, situovaná v hlavnej hale Fórum na ploche 33 m2, ponúkla návštevníkom komplexný prehľad o našej ponuke.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...