Vyhľadávanie:

S Bohemiou po štvrtý raz

S Bohemiou po štvrtý raz

V čase rozbehnutej série extraligových zápasov play off sa rozhodli aj naši obchodníci i manažéri z vedenia U. S. Steel Košice zaplniť hľadisko zimného štadióna v Čermeli. Už po štvrtý raz nastúpia v dresoch Cassovia Stars na hokejové stretnutie proti svojmu odvekému rivalovi z tímu českých zákazníkov Bohemia Steelers.

Zápas sa uskutoční vo štvrtok 10. marca o 17.00 hodine, kedy by sa mali v dresoch jednotlivých mužstiev predstaviť aj mnohé osobnosti vrcholového manažmentu reprezentujúcich firiem. V domácom tíme by sa mali okrem iných predstaviť hráči nového majstra U. S. Steel Košice z Vedenia, a to viceprezidenti Miroslav Kiraľvarga a Anton Jura, ako aj generálni manažéri Miroslav Maďar, Július Lang, Michael Rogers a Marcel Palai. Ako hosť by mal nastúpiť aj prezident HC Košice Ľubomír Veme.

Za Bohemiu by mali okrem riaditeľa USSK Bohemia Petra Uhríka nastúpiť predseda predstavenstva Vítkovice steel Vladimír Bail, generálny riaditeľ Raven Ľubomír Harvánek, riaditeľ Metaltrade Bohemia Marián Manda a ako hosť účasť v drese Bohemie prisľúbil aj riaditeľ HC Košice Juraj Bakoš. Na toto štvrté vzájomné stretnutie, (v prvom vyhrala Cassovia 2:1, v ďalších dvoch vyhrala Bohemia 6:3 a 4:0), srdečne pozývame všetkých priaznivcov z radov našich zamestnancov. Účasť na zápase prisľúbil prezident spoločnosti Christopher Navetta, ktorý symbolickým buly tento súboj slávnostne otvorí, i viceprezident spoločnosti Joseph R. Sherrbaum.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...