Vyhľadávanie:

SAFETY FIRST v Galérii USSK

SAFETY FIRST v Galérii USSK

V poradí sedemnásta výstava v Galérii U. S. Steel Košice bude ukážkou toho, ako bezpečnosť vnímajú mladí ľudia. Bezpečnosť, predstavujúca pre USSK prioritu, bola témou, s ktorou študenti pracovali v rámci projektu Profesionáli konajú bezpečne. Projekt odštartoval 13. septembra 2005 stretnutím prezidenta Davida H. Lohra a ďalších topmanažérov so študentmi SOU hutníckeho v Šaci. Súčasťou kampane bola súťaž o najvýstižnejšiu fotografiu, či textový príspevok poukazujúci na bezpečné konanie.

Takmer 600 študentov z 25 škôl zaslalo do súťaže 710 príspevkov. V závere roka odmenil fotoaparátmi a športovým výstrojom autorov najoriginálnejších návrhov prezident spoločnosti David H. Lohr. Výstava s názvom SAFETY FIRST bude ukážkou najlepších prác z dielne študentov zo Školy úžitkového výtvarníctva, Súkromnej filmovej umeleckej školy v Košiciach a Katedry výtvarných umení a intermédií FU TU. Vernisáž exponátov sa uskutoční v piatok 17. februára. Výstava bude širokej verejnosti sprístupnená do 31. 3. 2006 v pracovných dňoch od 8.30 do 16.00 hod.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...