Vyhľadávanie:

Samir Kalra viceprezidentom U. S. Steel Košice pre financovanie

Samir Kalra viceprezidentom U. S. Steel Košice pre financovanie

Novým viceprezidentom U. S. Steel Košice pre financovanie sa stal 1. novembra 2016 Samir Kalra. Pred príchodom do United States Steel Corporation pracoval S. Kalra, od novembra 2012 do októbra 2016, ako viceprezident pre financovanie v spoločnosti Essar Steel Minnesota v New Yorku. V rokoch 2004 až 2012 zastával aj viacero manažérskych pozícií v spoločnosti ArcelorMittal, a to v Poľsku, Veľkej Británii a v Luxembursku, vrátane  pozície viceprezidenta pre financovanie ArcelorMittal International S.A., ktorú vykonával od júna 2009 do októbra 2012.

Na začiatku svojej profesionálnej kariéry, v rokoch 1998 až 2002, pracoval v divízii audítorských a poradenských služieb Ernst and Young v New Delhi v Indii.
Samir Kalra získal v roku 1998 bakalársky titul v odbore Obchodovanie na Univerzite v Delhi v Indii a titul MBA vo finančníctve na Indickom inštitúte riadenia v roku 2004 v Kalkate. Absolvoval tiež skúšky na Inštitúte indických autorizovaných účtovníkov a je certifikovaným účtovníkom.

 

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...