Vyhľadávanie:

Šancu majú kreatívne a nápadité snímky

Šancu majú kreatívne a nápadité snímky

Európska fotografická súťaž na tému bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci

Ako sme vás už v Oceli východu informovali, Európska agentúra pre bezpečnosť a ochranu zdravia pri práci (EU OSHA) vyhlásila fotografickú súťaž zameranú na bezpečnosť a ochranu zdravia pri práci. Do súťaže s názvom What´s your image of safety & health at work? (voľne preložený obsah otázky: ako by ste znázornili tému bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci pomocou fotografie - pozn. red.) sa môžu zapojiť všetci fotografi - profesionáli i amatéri, pričom svoje fotografie musia odoslať do 15. augusta 2009 na web stránku www.osha-photocompetition.eu

Z osobitnej webovej stránky vyberie medzinárodná porota zložená z profesionálnych fotografov najlepšie snímky. Víťazov čakajú ceny v celkovej hodnote 7 tisíc eur.

A aké fotografie organizátori očakávajú? Fotografov vyzývajú, aby fotografovali scény, ktoré kreatívnym a nápaditým spôsobom vykresľujú problematiku bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci. Súťažiaci môžu interpretovať bezpečnosť a ochranu zdravia pri práci vlastným spôsobom - nie sú obmedzení konkrétnymi námetmi či témami. Snímky môžu zobrazovať situácie z pracovísk v rôznych odvetviach hospodárstva. Je možné poukázať aj na problémy konkrétnej skupiny, napríklad na problémy migrantov alebo žien.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...