Vyhľadávanie:

Scott Buckiso: "Teším sa na spoluprácu."

Scott Buckiso: "Teším sa na spoluprácu."

Novovymenovaný prezident U. S. Steel Košice sa predstavil manažérom

Prezident U. S. Steel Košice George F. Babcoke v pondelok tohto týždňa predstavil manažmentu spoločnosti svojho nástupcu Scotta Buckisa, ktorý sa ujme kormidla firmy 1. júna 2015. Scott Buckiso pricestoval do Košíc v uplynulý víkend, aby sa počas desaťdňového pracovného pobytu oboznámil s tunajšími reáliami a prevzal kompetencie dosluhujúceho prezidenta.

Nastupujúci líder zdedí veľmi zručný tím s vynikajúcimi výsledkami, povedal na adresu zamestnancov George Babcoke pred zaplnenou šikmou zasadačkou administratívnej budovy, čo dokumentoval aj krátkym obhliadnutím sa za doterajšími výsledkami tohto roka. "Prvý štvrťrok bol veľmi solídny, vlastný podnikateľský plán sa nám podarilo predbehnúť už piaty štvrťrok po sebe a dosiahnuť zisk. Verím, že pod vedením Scotta budete dosahovať ďalšie výsledky a budete demonštrovať, čoho ste schopní," dodal.

Prítomných pozdravil aj Scott Buckiso. "Ďakujem za milé privítanie. Som rád, že som tu v Košiciach a teším sa na ďalšiu spoluprácu. George Babcoke bol vynikajúci líder. Sledoval som ako sa tunajšiemu tímu darí, ako ste napredovali. Na to, aby sme ďalej dosahovali pokrok, budem potrebovať pomoc vás všetkých a aj ľudí vo výrobe," prihovoril sa manažérom. Dodal tiež, že s prácou v Európe má už určité skúsenosti, keďže istý čas pôsobil v Srbsku.

George Babcoke požiadal osadenstvo podniku, aby bolo Scottovi Buckisovi pri jeho nástupe do funkcie nápomocné. "Robte to, čo robíte dobre. Zamerajte sa v prvom rade na bezpečnosť, pracujte na kontinuálnom zlepšovaní sa," uviedol a zároveň sa poďakoval za úsilie a výsledky počas jeho pôsobenia vo firme, pričom konštatoval, že sme schopní dosiahnuť aj viac. Prácu a pôsobenie Georgea F. Babcoka v Košiciach ocenili na záver manažéri dlhým potleskom.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...