Vyhľadávanie:

Situácia je pre hutníkov zložitá, Covid-19 priniesol ešte viac neistoty

Situácia je pre hutníkov zložitá, Covid-19 priniesol ešte viac neistoty

Slovo prezidenta

Situácia je pre hutníkov zložitá, Covid-19 priniesol ešte viac neistotyVážené kolegyne a kolegovia, prežívame všetci mimoriadne obdobie,  ktoré extrémne zaťažuje nás aj naše rodiny.  Preto som veľmi hrdý na všetkých,  ktorí denne prichádzajú s riešeniami  problémov, ktoré sú pre nás nové.   

V súčasnosti celý svet dokazuje,  aká dôležitá je bezpečnosť a zdravie  pre náš život aj podnikanie. Veľmi  oceňujem, že chápete, že žiadny dobrý  biznis nemôže fungovať bez bezpečnosti  pri práci, ale rovnako ani  ľudia sa nemôžu cítiť isto a bezpečne  bez fungujúceho podnikania. Náš  osobný a pracovný život je navzájom  prepojený a súčasnosť potvrdzuje, že  naše dlhodobé zameranie sa na bezpečnosť  je správne.  Situácia bola pre hutníkov veľmi  zložitá už niekoľko mesiacov  a COVID-19 priniesol ešte viac neistoty.  Denne musíme identifikovať a vyriešiť  množstvo problémov, napriek tomu  je práve teraz veľmi dôležité povzbudiť  a podporiť organizácie v našej komunite.  Arcidiecéznej charite sme darovali  látku pre jej dielňu, kde šijú ochranné  rúška pre seniorov. Pokračujúca spolupráca  s Technickou univerzitou v Košiciach,  v týchto dňoch aj s jej strojníckou  fakultou, nám zase umožňuje byť  aktívnym členom tímu, ktorý prišiel  s inovatívnym nápadom vyrábať na 3D  tlačiarňach ochranné štíty pre nemocnice.  Vďaka Nadácii U. S. Steel Košice  budú môcť od piatku zvýšiť výrobu  štítov a vyrobiť dvakrát toľko, čo minulý  týždeň. Naši odborníci z BOZP a inžinieringu  budú s nimi spolupracovať na  vývoji ďalších pomôcok, ktoré nám pomôžu  v boji s koronavírusom.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...