Vyhľadávanie:

Skvelá správa pre všetkých

Skvelá správa pre všetkých

Kolegovia, máme pre vás a vašich blízkych skvelú správu. Obľúbené firemné podujatie Family Safety Day sa uskutoční aj v tomto roku, a to v sobotu 1. júna 2019. Dovtedy síce ostávajú ešte necelé štyri mesiace, ale tím jeho usporiadateľov už na tom, aby bolo všetko pripravené tip-top,  usilovne pracuje. Už po ôsmy raz  budeme môcť ukázať svojim rodinám  fabriku zvnútra, pripomenúť si dôležitosť ochrany a bezpečnosti pri práci, zabaviť sa pri bohatom programe, dozvedieť sa niečo nové z prezentácií partnerských organizácií a spolu so svojimi partnermi a deťmi, ktoré sa už teraz môžu tešiť na množstvo atrakcií a súťaží, prežiť pekný a vydarený deň. Začiatok elektronického prihlasovania na podujatie je naplánovaný na 9. mája 2019.

Po minulé roky viacerí naši kolegovia alebo ich rodinní príslušníci predviedli na javisku v rámci voľného programu svoj spevácky či hudobný talent alebo sa pochválili svojimi zaujímavými koníčkami, v ktorých dosahujú pozoruhodné úspechy. Chceli by ste aj vy prispieť do atraktívneho programu podujatia? Svoje tipy posielajte do 30. marca 2019 na e-mailovú adresu IFalatova@sk.uss.com.         

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...