Vyhľadávanie:

Skvelý program, veľa zábavy, poučenia i dobrej nálady

Skvelý program, veľa zábavy, poučenia i dobrej nálady

Siedmy ročník firemnej akcie Family Safety Day dopadol v sobotu 2. júna 2018 výborne

Bezmála päťtisíc hutníkov a ich blízkych prišlo na už siedmy ročník populárneho podujatia košickej oceliarne Family Safety Day, ktorý sa pod titulom Kde pracuje môj otec, moja mama? uskutočnil v sobotu 2. júna 2018. Firma otvorila svoje brány a organizátori pripravili na parkovisku i na lúke skvelý program.

Už krátko po deviatej hodine sa na nástupisku autobusov začali zoraďovať prvé skupiny zvedavcov, ktorí chceli nazrieť za brány fabriky.  Šancu pozrieť si naživo premenu brám na teplé zvitky v teplej valcovni využilo viac než 680 zamestnancov a ich detí a viac než 1500 ľudí absolvovalo autobusovú prehliadku  podniku.

Baviacich sa hutníkov a ich blízkych pozdravili okolo poludnia z pódia prezident U. S. Steel Košice Scott Buckiso, zástupca generálneho manažéra pre bezpečnosť a hygienu USSK Robert Meitner a odborový predák Juraj Varga, ktorí zaželali všetkým návštevníkom pekný deň plný zážitkov a  v svojich krátkych príhovoroch pripomenuli, že bezpečnosť práce, ktorá je mottom  tohto podujatia, bola,  je a zostane v košickej oceliarni najväčšou prioritou.  

V pestrom programe  predstavila svoju prácu firma i partneri. V zóne U. S. Steel Košice sa prezentovali útvary bezpečnosti práce, environmentu, výskumu a vývoja, predaja a marketingu, dcérske spoločnosti, hasiči, Nadácia U. S. Steel Košice a po prvý raz aj OZ KOVO. V zóne partnerov nechýbali FMMR, SOŠ Šaca, UPJŠ, HC Košice, ZOO, Nemocnica Košice – Šaca,  VšZP i Dôvera. Na javisku sa predstavili talentovaní hutníci a ich deti a pódium bolo tiež dejiskom vyhodnotenia súťaže v šetrení papiera. Na lúke i na parkovisku pobavilo najmä deti mnoho všakovakých atrakcií. Viaceré využili možnosť stretnúť sa osobne s prezidentom Scottom Buckisom a položiť mu  zvedavé otázky a byť na jeho ďalšom stretnutí so šampiónmi OBP.

Počasie prialo celej akcii, až na jej sklonku organizátori vzhľadom na blížiacu sa búrku podujatie z bezpečnostných dôvodov ukončili o hodinu skôr.  Nič to však nemení na skutočnosti, že siedmy ročník Family Safety Day bol opäť vydarený.

  FAMILY SAFETY DAY 2018 (pdf)

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...