Vyhľadávanie:

Slávnostné stretnutie s dôchodcami

Slávnostné stretnutie s dôchodcami

ZO OZ KOVO Vysoké pece usporiadala 27. mája 2016 v Spoločenskom pavilóne v Košiciach stretnutie s bývalými zamestnancami Vysokých pecí a RMS a.s. – terajšími dôchodcami. Na slávnostnom posedení sa zúčastnilo 200 dôchodcov. Atmosféra na stretnutí bola priateľská, veselá, ba až rodinná. Naši bývali zamestnanci boli nesmierne radi, že sa po roku mohli znova stretnúť, porozprávať sa o svojich radostiach, starostiach, pretože takúto možnosť a v takom počte nikde inde nemajú.

Tak ako každý rok sa na stretnutí zúčastnili aj pozvaní hostia - riaditeľ divízneho závodu Vysoké pece Marek Jenčo, vedúci prevádzky Výroba surového železa Dušan Ivanišin, vedúci prevádzky Príprava výroby Pavol Varga, koordinátor oprav Údržby VP Juraj Božík a manažér prevádzky Opravy hutných agregátov spoločnosti RMS a.s. Pavol Kerekeš.

Po úvodnom príhovore predsedu ZO OZ KOVO Vysoké pece Michala Tabáka a vystúpení riaditeľa Mareka Jenča sa medzi dôchodcami rozprúdila živá diskusia na témy týkajúce sa výroby, opráv, ale i postavenia U. S. Steel Košice na oceliarskom trhu. Tým, ktorí sa chceli zabávať do tanca hral dídžej M. K.

Pri rozhovoroch s jednotlivcami i skupinkami dôchodcov som na zorganizovanie posedenia v letnom období dostával len samé kladné vyjadrenia, dokonca naši seniori by boli radi, keby sa takéto stretnutia konali dvakrát ročne. Touto cestou chcem ich všetkých ešte raz pozdraviť, poďakovať sa za účasť a teším sa na ďalšie stretnutie s nimi.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...