Vyhľadávanie:

Slovo prezidenta U. S. Steel

Slovo prezidenta U. S. Steel

Vážení kolegovia,

minulý týždeň bol pre našu spoločnosť U. S. Steel veľmi smutný. V stredu utrpel smrteľný úraz náš dodávateľ, ktorý spadol počas vykonávania rutinných čistiacich prác  v našom závode Gary Works.  V piatok jeden z našich vlastných zamestnancov, pracujúci v tej istej prevádzke, podľahol ochoreniu COVID-19. 

Doteraz bolo zaznamenaných viac než stotisíc obetí tohto zákerného ochorenia, toto bola naša prvá obeť v U. S. Steel.  Rodine, priateľom a kolegom zosnulého zamestnanca vyjadrujeme úprimnú sústrasť. 

Každá strata je tragická. Je nám nesmierne ľúto, že rodiny a priatelia prišli o svojich blízkych. 

Tieto straty nám pripomínajú, že život je vzácna hodnota a mali by sme robiť všetko pre to, aby sme ho chránili.  To je aj dôvod, prečo som sa rozhodol hovoriť o bezpečnosti a našej reakcii na pandémiu COVID-19.   Musíme pokračovať a naďalej posilňovať naše úsilie zamerané na bezpečnosť. Nevyhnutné je dodržiavať bezpečné odstupy medzi ľuďmi, hygienické, dezinfekčné a skríningové opatrenia zamerané  na zníženie rozširovania nákazy COVID-19.  Našim cieľom je ochrániť životy a živobytie. Začína bezpečnosťou, ktorá je našou najvyššou prioritou,  pokračuje dôsledným dodržiavaním odporúčaní Úradu verejného zdravotníctva a vlády.  

Ochrana životov a živobytia je nielen dosiahnuteľným, ale aj hodnotným a udržateľným cieľom. 

V minulom týždni  sa úplne vyliečili a vrátili do práce prví dvaja naši zamestnanci,  ktorí ochoreli na infekciu spôsobenú koronavírusom.  Máme teda dobrý dôvod na vieru a nádej. 

Spolu to zvládneme!  Pre našich ľudí  zaistíme bezpečnosť. Novým hrozbám sa vyhneme vďaka dodržiavaniu princípov S.T.E.E.L. a prispôsobeniu sa súčasným podmienkam.

Poďme spoločne pracovať na našom cieli, ktorým je ochrana životov a živobytia.

Vráťme sa teraz do práce. Pracujme bezpečne!

Dave BURRITT

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...