Vyhľadávanie:

Spoločnosť Refrako pred audítormi úspešne obstála

Spoločnosť Refrako pred audítormi úspešne obstála

Druhý opakovací audit systému manažérstva kvality podľa EN ISO 9001:2000 úspešne absolvovali minulý týždeň v dcérskej spoločnosti Refrako s.r.o.

"Máme aj ďalší dôvod na spokojnosť,"
konštatoval generálny riaditeľ Refraka Gabriel Torhány. "Po viac než ročnom úsilí sa nám podarilo ako prvej dcérskej spoločnosti výrobného charakteru získať aj certifikát na systém environmentálneho manažérstva. Audítori certifikačnej spoločnosti TÜV NORD, ktorí boli mimochodom, čo kvitujeme, veľmi prísni, nám ho oficiálne odovzdajú v najbližších dňoch. Samozrejme, naša práca týmto nekončí. Budeme pracovať na realizácii odporúčaní, ktoré sme dostali a ktoré naše doterajšie aktivity v tejto oblasti v budúcnosti ešte viac skvalitnia. Týkajú sa niektorých oblastí údržbárskeho charakteru a systému manipulácie s náhradnými dielcami, ale budeme tiež viac pracovať na zvyšovaní ekologického povedomia našich zamestnancov. Chcel by som sa aj prostredníctvom Ocele východu poďakovať všetkým, ktorí sa na tomto úspechu našej firmy podieľali, zvlášť zmocnencovi pre SMK a EMS Ladislavovi Čontošovi a technickému riaditeľovi Vladimírovi Chudému."

Dodal tiež, že oba certifikáty posilnia postavenie a konkurencieschopnosť spoločnosti Refrako na trhu so žiaruvzdornými materiálmi. Ďalším krokom, uviedol, bude úsilie o získanie certifikátu v oblasti bezpečnosti práce.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...